menu

Responzivan web dizajn

Responzivan ili prilagodljiv dizajn prilagođava web stranicu različitim veličinama ekrana, odnosno pruža kvalitetno korisničko iskustvo bez obzira na to pristupa li se sadržaju putem računala, tableta ili mobitela.

responzivni dizajn

Budite u korak s vremenom i izradite stranice koje imaju prednost prema ostalima jer se web stranice sve više otvaraju na mobilnim uređajima nego na desktop računalima.

5 razloga ZA RESPONZIVAN web:

  • Funkcionalan i prilagodljiv web na svim uređajima: računalo, tablet, mobitel
  • Sadržaj i dizajn weba se automatski prilagođava svim dimenzijama ekrana
  • Zasebne mobilne i desktop verzije su nepotrebne jer responzivan web pokriva sve
  • Zahtjevni klijenti se okreću pružatelju usluga koji im nudi sve na mobitelu
  • Responzivnoj platformi se okreću i velike poznate tvrtke kao što su Facebook i Google

Budite dostupni na mobilnim uređajima

Sve je više korisnika koji pristupaju web stranici putem mobilnog uređaja, a responzivan web dizajn se automatski prilagođava različitim veličinama ekrana.

Ukoliko vaša stranica nema tih mogućnosti, vrlo je vjerojatno da će smanjiti veličinu teksta, iskriviti slike ili neće uopće odgovarati ekranu, što znači da ćete teško privući potencijalne posjetitelje i klijente koji koriste mobitele.

Unaprijedite iskustvo posjetitelja

responzivni dizajn

Responzivan dizajn nudi stranicu s dosljednim izgledom i dojmom koji radi na svim uređajima, čime se poboljšava iskustvo koje privlači više posjetitelja i može dovesti do veće prodaje proizvoda ili usluga.

Povećajte vidljivost na tražilicama

Google i druge internet tražilice imaju tendenciju da ih bolje pozicioniraju na svojim stranicama, kao i u lokalnim pretraživanjima. To znači ne samo povećanu ukupnu vidljivost, već i povećanu izloženost vaše web stranice širem društvu, što znači više lokalnih, nacionalnih pa čak i globalnih posjetitelja.

Budite relevantni

Vaš web dizajn mora biti više od uglađenog, vizualnog prikaza vašeg poslovanja. On mora raditi na bilo kojim uređajem pomoću kojeg vaši potencijalni posjetitelji mogu pronaći vašu stranicu, uključujući prijenosno računalo, mobitel, tablet ...

Odbijajući ažurirati svoj stari web dizajn je velika šansa da izgubite posjetitelje i propuste priliku da dobijete nove.

Zatražite ponudu za responzivan web dizajn

/
Bruckom Logo