menu

Web hosting

Web hosting je mjesto na kojem je fizički smještena web stranica. Sastoji se od posebnih računala zvanih server i za njegovo održavanje i nadzor su zaduženi djelatnici 24/7.

Svojim klijentima uvijek predlažemo da pohrane svoje web stranice na naš web server. Osnovni razlog je što u slučaju nekih problema koji se uvijek mogu dogoditi, oni se brže i jednostavnije rješavaju što znatno smanjuje gubitak vremena. U suprotnom, kad su u kombinaciji dva poduzeća i nastane neki problem, uvijek dođe do “prebacivanja odgovornosti” što produžuje vrijeme otklona greške i smanjuje učinak i profit, pogotovo ako se radi o online prodaji.

Za sve korisnike naših usluga u razvoju internet rješenja nudimo profesionalnu uslugu web hostinga i održavanja servera koja je prve godine uključena u cijenu izrade projekta.

web hosting

Registracija domena

Svojoj web stranici odredite internetsko ime prema kojem će ju vaši posjetitelji biti u mogućnosti pronaći u mnoštvu rezultata koje im nude pretraživači.

Postoji čitav niz domena koje možete zakupiti: .hr, .com.hr, .com, .net, .biz, .org itd, i one se plaćaju na godišnjoj razini.

Registraciju domena nudimo kao svoju uslugu, a u registar upisujemo vaše ime tako da u svakom trenutku možete preuzeti kontrolu nad domenom.

Zatražite ponudu za web hosting

/
Bruckom Logo