Društveni mediji novi su pokazatelj snage brenda

Digitalni marketing

04

Digitalni marketing

Tisak & promo

Web

Utjecaj

Društvene mreže

Važnost digitalnog marketinga

Digitalni ili internet marketing je skup online aktivnosti kroz interaktivne medije kojem je cilj promidžba proizvoda i usluga putem interneta.

Prednost online kampanja je što u svakom trenutku imate uvid u utrošeni budžet, koliko ljudi je kliknulo i pogledalo kampanju te koliko je toga prodano online.

Online marketing obuhvaća oglašavanje na tražilicama – Google Ads, optimizaciju sadržaja za tražilice SEO, social media marketing (SMM) kao što je Facebook, Twitter, YouTube te Banneri oglasi.

Zašto koristiti Facebook Ads oglase?

Glavna prednost Facebook oglašavanja je njegova sposobnost da dopre do vaše tražene publike. Facebook omogućuje najcjelovitiji oblik oglašavanja. Možete Facebook oglase prikazivati ljudima prema dobi, interesima, ponašanju i lokaciji.

Ako stvarno poznajete svoje korisnike, oglašavanje putem Facebooka pokazat će vam se vrlo korisnim alatom.

Zašto odabrati Google Ads?

Ako želite privući nove posjetitelje na web stranicu, povećati online prodaju, ostvariti više poziva ili potaknuti korisnike da se vrate, Google Ads je pravo rješenje za vas!

Google Ads je Googleov program za oglašavanje na mreži, program vam omogućuje stvaranje internetskih oglasa kako biste doprli do publike koja je zainteresirana za proizvode i usluge koje nudite. Google Ads platforma radi prema principu plaćanja po kliku (PPC), što znači da plaćate jedino kada posjetitelj klikne na vaš oglas.

Korisnici pomoću ključnih riječi pronalaze vaše poduzeće na Googleu u onom trenutku kada pretražuju usluge koje pružate. Stoga, Google Ads je idealno rješenje za mrežno oglašavanje koji vam omogućuje da dosegnete nove korisnike i proširite svoje poslovanje.

Scroll to Top