Digitalna prisutnost novi je standard brendova

Web

01

Web

Digitalni marketing

Grafički dizajn

Umjetnost

Digitalna komunikacija

Web dizajn

Web dizajn je kao i web stranica dinamičan, konstantno se mijenjaju trendovi, tehnologija i uređaji, marketinški alati, a mijenjaju se i očekivanja korisnika.

Responzivan ili prilagodljiv dizajn prilagođava web stranicu različitim veličinama ekrana, odnosno pruža kvalitetno korisničko iskustvo bez obzira na to pristupa li se sadržaju putem računala, tableta ili mobitela.

Sve je više korisnika koji pristupaju web stranici putem mobilnog uređaja, a responzivan web dizajn se automatski prilagođava različitim veličinama ekrana.

Ukoliko vaša stranica nema tih mogućnosti, vrlo je vjerojatno da će smanjiti veličinu teksta, iskriviti slike ili neće uopće odgovarati ekranu, što znači da ćete teško privući potencijalne posjetitelje i klijente koji koriste mobitele.

Razvoj web stranica

Kao što je i svaki brend jedinstven tako bi i svaka web stranica trebala biti drugačija, uzimajući u obzir kako potrebe i ciljeve poduzeća, tako i želje i očekivanja posjetitelja web stranice.

U Bruckom-u posebni naglasak stavljamo na UX / UI dizajn imajući u vidu usmjerenost sadržaja krajnjim korisnicima, jednostavnu i samo-intuitivnu navigaciju webom, svrhu same web stranice te optimizaciju podstranica internet pretraživačima.

Faze razvoja

Proces izrade web stranice

Scroll to Top